Lördag

Fullt upp just nu. Vi flyttar ju snart till mellanboendet och det är ett evigt packande och inte minst tänka vad vi behöver ha med oss och vad som ska packas ner och inte användas tills vi flyttar in i huset.
Idag har vi kört massa till lägenheten vi ska hyra och så har jag sålt en massa grejer som vi inte behöver längre. Bla böcker, skrivbord, leksaker och kläder. Smidigt och snabbt att sälja lokalt i en FB grupp istället för på blocket. Imorgon blir vi av med ett par saker till och desto färre saker vi behöver ställa i ett förråd desto bättre.

Det känns som vi har lite ont om tid men vi får försöka få så mkt som möjligt gjort imorgon och under veckan. Tänk att det här är sista helgen i vår fina lght! Det känns tråkigt att lämna den men samtidigt väntar ju något spännande och nytt!