Torsdag

Självklart går den här veckan i raketfart, men så är det väl alltid när man har alldeles för mycket att göra. Hade tänkt packa hela kvällen igår men istället blev det totalt kaos hemma och ingenting gjort.
Måste nog bolla med skolan igen, A har det inte lätt med läxorna och vi lägger mängder med tid och energi.  Dessutom tog de bort hennes extrahjälp i svenska och matte i höstas, vilket känns helt galet. Det fanns andra som behövde hjälpen mer. Och så är det säkert men varför finns det inte resurser så att det räcker till alla som behöver? :(

Massor av snö har vi fått igen. Jag hoppas lite på att den ska försvinna lagom till att vi får startbesked från kommunen att börja med husgrunden. Känns som om att förutsättningarna är bättre om det inte är kallt, is och snö ;)
Nästa vecka ska vi på tekniskt samråd och sedan hoppas vi att startbeskedet inte dröjer allt för länge.

Men först ska vi klara av flytt nr 1.