Måndag

Jaha, så har man åkt på en ordentlig förkylning. Bara hoppas att den går över snabbt för jag har inte tid att var sjuk ;) Förra veckan var helt galen. Varje kväll var vi iväg och fixade i lägenheten. P drog det tyngsta lasset eftersom jag behövde vara hemma iaf vid 20 för att få barnen i säng.  Allra sista gjorde vi igår och nu är allt äntligen klart för köparnas tillträde idag.

I torsdags var jag i Globen och tittade på damernas kortprogram. Fantastiskt roligt! Att dessutom få se Viktoria och Joshi göra varsitt felfritt åk var superhäftigt. Var på damernas final i lördags med ett par tjejer från konståkningen och hon tycket oxå det var riktigt häftigt att se på plats. Nu gör sig konståkning allra bäst på rörlig bild men ett par bilder blir det. Deras dräkter var fantastiskt fina oxå. Vi funderar på att beställa liknannde till klubben. Tydligen hade de beställt deras från www.tsreklam.se som själva trycker och broderar träningskläder av alla dess slag.  :)