Status husbygge

Det har varit så mkt med flytten att vi knappt hunnit tänka på huset. Men nu har vi bockat av tekniskt samråd och vi har fått startbesked. Nu är tanken att markarbetena inkl grunden skall påbörjas 16/2. Lite mindre än 2 månader innan huset kommer alltså. 2 månader är ju ingenting egentligen och med tanke på allt vi måste göra/bestämma/köpa etc innan så kommer det att gå fort. När huset står på plats dröjer det ca 5 veckor innan vi kan flytta in på nedre plan och sedan är tanken att övervåningen skall färdigställas så fort som möjligt. Det är som sagt mycket att tänka på, även om jag lämnar vissa delar helt åt P ;) Vi har oxå en KA som känns himla bra och som vi kan vända oss till så fort vi behöver, skönt!

För all montering har vi använt en firma som kommer hem och monterar i stort sett allt man behöver. VI har använt dem till alla Ikea stommar i köket bland annat.

Annars så är det väldigt svårt att föreställa sig hur det blir när det är klart. Vi åkte förbi tomten förra veckan och nä, kan inte få in i huvudet att det ska stå ett hus däruppe på höjden eller hur en 200 kvm terass ska få plats. Kanske är enklare att se sen när grunden är på plats.