Leverans av rör

Igår fick vi leverans av gips och osb-skivor, sammanlagt 100 skivor som ska upp på övervåningen. Men nu fick vi det upplyft så det ligger bredvid huset. Det gör stor skillnad att slippa bära hela backen upp som jag och P gjorde med de 50 skivor vi köpte tidigare.

Med hjälp av C fick vi upp all osb igår, gipset tar vi allt eftersom snickaren behöver det för annars finns det ingen plats att jobba på.

Imorse kom snickarn och dessutom en röris han ordnat. Vi får fortfarande inte tag på den rörisen (som vi dessutom känner privat) som skulle kommit, så tur för oss att det ändå fanns en som kunde komma med kort varsel. Annars står det ju bara still och det vill vi verkligen inte.

Vi har dessutom gjort det lite svårare för oss och lagt badrummet på ”fel” sida om man ser till avsättningarna. Vi kollade med byggledare och besiktningsman vid slutbesiktningen som visade hur vi kunde göra om vi nu nödvändigtvis ville ha det på vårt sätt ;) dessutom ett extra samtal till Smv idag för att dubbelkolla igen att det är okej att gå med rören genom golvet. Så nu har vi ett snyggt hål i golvet utanför C’s rum där rör nu ska dras.