Fredag igen

Fredag igen. Veckorna går fort! Nu är det dessutom sportlov som väntar för barnen nästa vecka. iofs utan något planerat men skönt för barnen att få ett break.

Ute snöar det, stämmer inte alls överens med de vårkänslor man hade häromdagen när jag satt ute mot husväggen i solen och pluggade. Längtar SÅ efter vår nu!

C har haft prao denna vecka, så han har haft lite längre dagar än i skolan och kommit hem ganska så trött ;) Han letade så många praoplatser, ringde nog ett 50-tal företag/butiker men det fanns inget ledigt. Måste varit många skolor som haft prao denna vecka…
Hur som helst så fick han tillslut vara på IT Help desk på BMW, vilket nog har varit ganska kul  och intressant för honom. P jobbar i samma lokaler så dom har lunchat ihop.
I skolan går det bra, han har väldigt höga ambitioner och ibland får man ta ner honom på jorden lite. Annars är han väldigt mycket tonåring, mycket känslor, utbrott och sådär…

För A går det bra, hon kämpar på i skolan och har fått många nya kompisar. Hon är fantastisk duktig med träningen, hon kör konståkning 5 ggr i veckan och älskar det. Det är en tävling kvar denna säsong och hon börjar komma in bättre och bättre i nya programmet. Däremot har hon någon spärr att hon inte kan landa axel på tävling. Hon kan klara den om och om igen på träning men sen på tävling låser det sig. Sitter ju bara i huvudet så lite mental coachning kanske :)

K har ju blivit 10 och är en riktig minitonåring! Sur är ju knappast något man kopplar samman med lille K, han har ju alltid varit synonym med glad, men nu är han sur & grinig.
Men mellan varven är han vår vanliga glada K! Har en bästis i klassen och har motvilligt börjat spelat fotboll igen. Motvilligt ja, han vill spela fotboll men när allt är nytt så är det lite motigt för honom. Men jag tror han kommer in i det snart, han ska bara över den där puckeln som ofta får honom att hoppa av saker,  för det är ett bra lag med snälla killar.

Har ni någonsin testat dejtingappar? Jag är sugen på att testa men jag vet inte hur och vilken jag ska använda. Har ni några tips på var jag bör vända mig för att ta tag i dejtingen igen?

Här hemma håller vi på att planera tvättstugan. Den har blivit det där stället där allt jämt är kaos. Det finns ingen bra förvaring eller utrymme att fixa med tvätt så det ska vi fixa nu. Annars blir vi galna ;)Förvaring och bänkyta!